THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 27 September 2011

HAPY :)

jap nak mula dari mana ye?
ok cam nie kisah nye minggu lepas
UITM
ada buat jamuan makan makan.
so aku dengan
qidah  dina cipod n kak bum
beria lah merancang nak pergi malam too
semangat gila
yelah sapa tak nak makan free??
so aku pon tydoo lah awal
:)
enth macam mana kita orang bangon pukol 11
perghh time ue gelabah habiss
yelah risau makann habis
selepas
beberapa jam bersiap
taraaaaaa


nampak tak ayu nye aku n kak bum
berbaju kurung,,
arghhh tiba tiba mmber kak bum call kata maknn habis
:'(
sedeh arghhh dgan perasaan berbelah bagi
tak tau nak makn apa
soo
pikir punye pikir
rancang punye rancang..
taraaaaaaa!!
kita orang pergi??


kita orang pergiii
pergiii
:)

hehhehe
pergi MD


yelah bawa buku plak
gie sne
:)

QIDA DINA CIPOD

EEN KAK BUM


makan smpai lebam..
macam sia sia jep apa yang kita orang rancang konon nk save bajet
lah apalah
sekali amik kau
kluar lagi bnyak dari yang di rancang
tapi memag terbaikk
hari paling bnyak ketawa.
:)

semoga hubungn persahabatan kami kekal
amin
:)
kepada mira
maaf ye sebb tak ajak awak
tapi awak kan balik rumah cowii
:)

0 comments: