THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 22 September 2011

sAAt KaU pErGi...

hye just nak share apa yang aku rasa..
rndu gila kat jack..
seriuss rndu nak mati...
napa dia tggal an aku ye...
yup sebab kau ue tak sempurna..
kau tak cantik cam sarah..
tak baik cam sarah...
sebb ue dia tggal an kau..
:(
yups aku tau aku yang salah
aku tak pandai jaga dia..
aku tak serius ngan dia..
yeke aku tak serius ngan dia???
choiii !!
mana ada aku seriuss lah...
cume aku tak matang...
ya allah napa lah aku nie bodoh sangat sebab tak boleh lupakan dia..
mmber2 aku suwoh cri orang lain
tapi tak boleh lah syg,,,
tak boleh :(

seriuss ak dah padam sume pict dia..
no dia ..ak terpaksa block dia dr fb sebb ak tak nak rasa sayang
rasa rindu lagi kat dia...
ya allah bagi lah aku kekuatan...
ya allah boleh tak aku nak tunggu jack smpai bila2?
bodoh ke aku ae?

erm napa ae susah aku nak dapat kebahagian??
jack serius aku nak kau tahu..
aku setia gila ngan kau..
fazlan to sume salah paham..
seriuss.. 
aku setia ngan kau..

:(

rindu nak lepak macam nie


kalau masa boleh di ulang aku just nak berubah jadi perfect
aku akan berubah..
seriuss :(

ya allah kalau jack bukan untuk aku..
tolong aku untuk lupa kan dia...
tolong ye ya allah
tolong ye ya allah..

0 comments: