THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 25 September 2011

tArAAaaAa iNi hAsIl BlOg AkU

seteleh beberapa jam menghempas pulas tenaga
aku dah berjaya buat RENOVATION
untuk blog aku nie...
walau pon tak secantik
QIDA DIna MIRAA DAN CIPOD
tapi dh hmpir setaraf..

CREDIT TO MY BELOVED FRIEND
SYAZWAN DAH  LINI
sebab dh sudi ajar aku
untuk mENARIK KAN LAGI BLOG AKU YANG CHOMOT NIE..
SYAZWAN



LINIE SYG
ya allah rasa rndu jep nak stalker wall dia
tapi syg tak boleh..
dia bkn nye milik aku lagi
sedarrr!!!!
bgon!!!!
een dia bkn nye untuk kau...
sedar lah syg...
ada lagi baik sedang tggu kau..
tapi bukan dia..

cukoplah mnagishhh sebab jntan toooo
wake up!!!!
bgon een...
sdar diri anda.. anda memag tak layak untuk dia
:'(

nagis lah selgi boleh nagisss
:"(

ok esok kalau ada mood lagi kita wat renovation lagi k

1 comments:

sichubby alyn said...

lalink hah..mane musyuk dpt gmba sy yg ini?hehe