THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 4 October 2011

JANGAN SIA SIAKAN PELUANG YANG DIBERIKN

DEar diary:)
dah lama tak update blog nie
dah mula rasa bosan ngn lay out belakang blog aku
n mula rasa nak tkar yang baru
tak pe nnti kita tukar

ha sapa tahu peluang to apa??
ok sume orang pernah buat salah
so saya pon pernah buat salah..
saya bukan nya manusia yang sempurna
saya memag nak jadi orang baik
macam mira qidah cipod dina
saya nak jd budak baik
saya nak peluang
bg saya peluang
:(
saya tau saya salah sbb saya tak hargai awak
saya byak mnyusah kan awak
saya bnyak kali sakit kan haty awak
saya nak awak tau saya tunggu awak
saya akn tetap tggu awak 
if one time dia dah tak perlukan awak
saya nak awak tau saya ada di sini tggu awak
biar lah orang nak kata saya bodoh
ke apa ke
yang penting nya saya tetap tunggu awak

sekarang baru saya tau mencintai tak semestinya memiliki
selma nie saya dengar jep kalau kita sayang kan seseorang too
biarkan dia bahagia dengan orang yang dia sayang
so saya kene buat benda yang sama
saya memang takda kekuatan nak lupakan awak
saya cume mntak dua benda jep dlam dunia nie
saya nak kena lupakan awak
saya kena hilangkan rasa sayang saya kat awak
susah lah nak buat sume too
awak ingt saya kuat ke
:(
saya lemah saya tk kuat..
saya cume ada kekuatan bila saya memasang harapn agar awak kembali pada saya
walaupun itu semua hanya mimpi
tapi tak mustahil kan awak
ya allah bagi saya kekuatan lupakan dia
amin

0 comments: