THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 22 September 2011

sAAt KaU pErGi...

hye just nak share apa yang aku rasa..
rndu gila kat jack..
seriuss rndu nak mati...
napa dia tggal an aku ye...
yup sebab kau ue tak sempurna..
kau tak cantik cam sarah..
tak baik cam sarah...
sebb ue dia tggal an kau..
:(
yups aku tau aku yang salah
aku tak pandai jaga dia..
aku tak serius ngan dia..
yeke aku tak serius ngan dia???
choiii !!
mana ada aku seriuss lah...
cume aku tak matang...
ya allah napa lah aku nie bodoh sangat sebab tak boleh lupakan dia..
mmber2 aku suwoh cri orang lain
tapi tak boleh lah syg,,,
tak boleh :(

seriuss ak dah padam sume pict dia..
no dia ..ak terpaksa block dia dr fb sebb ak tak nak rasa sayang
rasa rindu lagi kat dia...
ya allah bagi lah aku kekuatan...
ya allah boleh tak aku nak tunggu jack smpai bila2?
bodoh ke aku ae?

erm napa ae susah aku nak dapat kebahagian??
jack serius aku nak kau tahu..
aku setia gila ngan kau..
fazlan to sume salah paham..
seriuss.. 
aku setia ngan kau..

:(

rindu nak lepak macam nie


kalau masa boleh di ulang aku just nak berubah jadi perfect
aku akan berubah..
seriuss :(

ya allah kalau jack bukan untuk aku..
tolong aku untuk lupa kan dia...
tolong ye ya allah
tolong ye ya allah..

CORAT CORET PERTAMA KU...a

hye ni catatan pertama aku..
nie blog pertama aku :)
dulu ada blog..
tapi cam iyeks iyekss..
"CINTA JACK"
iyesk iyeks an?

kenapa tulis blog ae??
sekarang baru ak paham kawan memain an pengaruh paling kuat.
heheheh 
nie sebab...
qidah dina cipod miraa..
sume ada blog..
so tak salah an een ada blog??
hehehheh:)

kenapa tulis blog lagi ae??
sebb bagi aku dengan menulis blog kita boleh meluah kan perasaan
seperti marah geram putus cinta..
ha??
putus cinta???
yup aku tau member2 aku pon dah naik muak aku
asyik cakap
rindu jack
 rindu jack..
yelah kita an dh clash...
so msty lah rndu...
ak asyik luah kan kat 
cipdo qidah dina miraaa
elak dia orang muntah HIJAU JEWP..
so dgan menulis blog..
aku boleh tulis
boleh sebut nama JACK SETIAP HARI:)

BLOG??
ERM harap blog kali nie kekal..
knapa PILIH NAMA CORAT CORET??
sebab maksud corat coret ue
macam catan seharian aku yang akan aku luah kan setiap hary..
ha??
setiap hary??
typo ak bukan nya rajin pon..
tengoklah..
hehhehehehehe:)

nie kawan kawan 
yang ada time ak menagis
dan ketawa



EEN,QIDA,DINA,CIPOD,



EEN,DINA,MIRAA,QIDA


nie lah kawan2 aku susah senag bersama
semoga persahabatn kami kekal abadi amin