THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 29 September 2011

JOHNY ENGLISS TERBAIK :)

hari to kita orang tengok wayang cerita JOHNY ENGLISSH
seriuss TERBAIK TERBAIK TERBAIK :)
kelaka gila lah sebab
mr bean an berlakon so msty lah gempak gila :)



lepas jep kita orang tengok wayang kita orang pergi makan burger king
serius nie 1st time makn burger king :)
aku mne lah tau an burger apa yag sedap so termangu mangu lah
seketika  yelah pikir nak order apa :)
hehhhe
tapi apa apa pon burger king terbaik :)



habis makan kita orang gie karoke plak:)
untung lah member aku sume nye suara sedap sedap ;)





hehehhe dah kenyang dah nyanyii
cube teka kita orang pergi mana??
kita orang pergi FOS
beli t shrt yang sama
heheheh
seriuss masa keluar ue madah aku jep yang kene buli..
hishhhhhh
tapi apa apa pon memang terbaikk lah keluar ary too
:)

so hary too keluar dgan penoh kebahagian
:)
thank kawan2

Tuesday, 27 September 2011

HAPY :)

jap nak mula dari mana ye?
ok cam nie kisah nye minggu lepas
UITM
ada buat jamuan makan makan.
so aku dengan
qidah  dina cipod n kak bum
beria lah merancang nak pergi malam too
semangat gila
yelah sapa tak nak makan free??
so aku pon tydoo lah awal
:)
enth macam mana kita orang bangon pukol 11
perghh time ue gelabah habiss
yelah risau makann habis
selepas
beberapa jam bersiap
taraaaaaa


nampak tak ayu nye aku n kak bum
berbaju kurung,,
arghhh tiba tiba mmber kak bum call kata maknn habis
:'(
sedeh arghhh dgan perasaan berbelah bagi
tak tau nak makn apa
soo
pikir punye pikir
rancang punye rancang..
taraaaaaaa!!
kita orang pergi??


kita orang pergiii
pergiii
:)

hehhehe
pergi MD


yelah bawa buku plak
gie sne
:)

QIDA DINA CIPOD

EEN KAK BUM


makan smpai lebam..
macam sia sia jep apa yang kita orang rancang konon nk save bajet
lah apalah
sekali amik kau
kluar lagi bnyak dari yang di rancang
tapi memag terbaikk
hari paling bnyak ketawa.
:)

semoga hubungn persahabatan kami kekal
amin
:)
kepada mira
maaf ye sebb tak ajak awak
tapi awak kan balik rumah cowii
:)

BEST NYA KENA BAHAN :)

dear diary :)
dah agak dah msty kene ngnjing punye blog aku nie..
seriuss kena bahan smpai nak maty
hasil karya aku.
heheheh:)
seronok ue
DINA QIDAH MIRA CIPOD
BAHAN AKU?
:)
actualy happy
gila sebb ada member yang sporting
gila gila...
aku baangga gak sebb dia orang nie sume rajin study:)
aku yang malas nie eh jadi rajin:)
credit to ZAHANIF SEBB 
dia puji blog aku boleh menag anugerah BLOG TERCANTIK..
tak tau lah puji ke apa kewp??
hhehehe
DINA MIRA TAK HBS2
kutok jam yang ada at blog aku nie.
hishh segann makkk
:)
ehhehehheheeh
esok kita orang nak gie tgok ctew johny:)
hehehehe mesty best gila..
hope sume nye berjaln lancar ye
amin:)

sebenarnya aku tengah study math
tp ngntok..
ohhhhhh
study ngntok update blog tak ngntokkkk'hehehehehee
tak pelah yang pntg dh study:)
nnty smbong balik
tol tak:)

so nk ctew apa agy ae??
ermmm
ary nie satu hary study at libry ngn
anep amir miraa dini qida bull anas
:)
study lah juga walaupon bnyak main2
heheh
esok pon study agy..
nie aku ngn mmber2 aku bersengkang mata kot study
sebb esok sato hary tgok wayng..
so mlm nie jgn tydoo sume kena study sampai lebam!!

ya allah berkatilah hubungn kami 
rahmaty hubungn persahabtan kami
sehingga akhir hayat
aku harap engkau lindungi kami
dan beri kami kejayaan didunia dan di akhirat 
amin:)

baru aku tersedar..
allah ambil dia dalam hidup aku
tapi allah berikan aku kawan2 yang tiada tolok bandingn nye..
mereka adalah anugerah paling terindah pernah kau beri pada aku..
terima kasih ya allah
:)

Sunday, 25 September 2011

mY LoVeLy SuNdY :)

ALHAMDULILAH
dah selamat sampai ke uitm melaka
erm cipod belom balik lagi..
qida ngn dina balik malm
miraa balik lpas asar...
boring:'(

tak da kawan lagi yang balik..
tak tau nak buat apa..
makan dh..
sume dah..
study jep belom...
bila nak study een?
ya allah malas nye hambamu nie..
bagi aku kekuatan ya allah :)

esok dah mula study..
lpas nie nak kmas bilik yang........
erm tak bersepah pon cme 
tak kemas jep ...

harap hari esok lagi baik dari hari ini..
semoga aku boleh terus kan hidup tanpa 
dia :)

bagi aku kekuatan ye ya allah..
bantu aku..
saya sayang kawan2 saya


YOU ALL ALWAYS MAKE ME SMILE N GIVE ME THE HOPE TO CONTINUE MY LIFE
WITHOUT JACK
THANK SAYANG :)

tArAAaaAa iNi hAsIl BlOg AkU

seteleh beberapa jam menghempas pulas tenaga
aku dah berjaya buat RENOVATION
untuk blog aku nie...
walau pon tak secantik
QIDA DIna MIRAA DAN CIPOD
tapi dh hmpir setaraf..

CREDIT TO MY BELOVED FRIEND
SYAZWAN DAH  LINI
sebab dh sudi ajar aku
untuk mENARIK KAN LAGI BLOG AKU YANG CHOMOT NIE..
SYAZWAN



LINIE SYG
ya allah rasa rndu jep nak stalker wall dia
tapi syg tak boleh..
dia bkn nye milik aku lagi
sedarrr!!!!
bgon!!!!
een dia bkn nye untuk kau...
sedar lah syg...
ada lagi baik sedang tggu kau..
tapi bukan dia..

cukoplah mnagishhh sebab jntan toooo
wake up!!!!
bgon een...
sdar diri anda.. anda memag tak layak untuk dia
:'(

nagis lah selgi boleh nagisss
:"(

ok esok kalau ada mood lagi kita wat renovation lagi k

kIsAh AkU sADjE

dear dairy :)
tak sangka ak dah nak balik UITM ESOK??
omg nk kata best tak gak best
nak kata tak best??
typo lah..
ok yang TAK BESTNYA UITM
1>takot terserempak dengan JACK :'(
SEBB DH CLASH AN.. SO TAK NK JMPE LAH SEBB TAK NK INGaT KENAGN KENAGN KITA ORAnG YANG DULU
2>sebab ADA EXAM...
adoii tak study apa apa lagi ,,nama jep bawak buku bnyak2 tp sentoh pon tak....
3>sebab SEMUA TEMPAT KAT UITM MMBUAT AN AKU INGT KAT JACK.. CAKAP JEP KAT MANA KITA ORANG TAK DATE.. LIBRY..TASIK.. LAXI.:'(
ya allah napa cepat sangt kau tarik dia
dalm hidup aku?

YANG TAK BEST NYA DUDUK RUMAH
1>tak da kawan.. bosan
2>tak kluar jalan2
3>astro asyik tayang crita yang sama jewp
MUAK TAUWWW!!


YANG BESTNYA UITM :)
ada mmber mmber seperty CIPOD QIDAH DINA MIRAA DINIE :)
HAPY:)
ERM tapi tetap sedeh....
sebab aku tak boleh lupa an jack..
dia sdang an serenok2 ngan sarah..
senang nye dia lupakan aku
:'(

YA ALLAH BERI HAMBAMU YANG LEMAH INI KEKUATAN
SAYA PERLUKAN KEKAUATN DAN PERMUDAH KAN AKU UNTUK LUPA KAN
JACK 
AMIN:'(

Thursday, 22 September 2011

sAAt KaU pErGi...

hye just nak share apa yang aku rasa..
rndu gila kat jack..
seriuss rndu nak mati...
napa dia tggal an aku ye...
yup sebab kau ue tak sempurna..
kau tak cantik cam sarah..
tak baik cam sarah...
sebb ue dia tggal an kau..
:(
yups aku tau aku yang salah
aku tak pandai jaga dia..
aku tak serius ngan dia..
yeke aku tak serius ngan dia???
choiii !!
mana ada aku seriuss lah...
cume aku tak matang...
ya allah napa lah aku nie bodoh sangat sebab tak boleh lupakan dia..
mmber2 aku suwoh cri orang lain
tapi tak boleh lah syg,,,
tak boleh :(

seriuss ak dah padam sume pict dia..
no dia ..ak terpaksa block dia dr fb sebb ak tak nak rasa sayang
rasa rindu lagi kat dia...
ya allah bagi lah aku kekuatan...
ya allah boleh tak aku nak tunggu jack smpai bila2?
bodoh ke aku ae?

erm napa ae susah aku nak dapat kebahagian??
jack serius aku nak kau tahu..
aku setia gila ngan kau..
fazlan to sume salah paham..
seriuss.. 
aku setia ngan kau..

:(

rindu nak lepak macam nie


kalau masa boleh di ulang aku just nak berubah jadi perfect
aku akan berubah..
seriuss :(

ya allah kalau jack bukan untuk aku..
tolong aku untuk lupa kan dia...
tolong ye ya allah
tolong ye ya allah..

CORAT CORET PERTAMA KU...a

hye ni catatan pertama aku..
nie blog pertama aku :)
dulu ada blog..
tapi cam iyeks iyekss..
"CINTA JACK"
iyesk iyeks an?

kenapa tulis blog ae??
sekarang baru ak paham kawan memain an pengaruh paling kuat.
heheheh 
nie sebab...
qidah dina cipod miraa..
sume ada blog..
so tak salah an een ada blog??
hehehheh:)

kenapa tulis blog lagi ae??
sebb bagi aku dengan menulis blog kita boleh meluah kan perasaan
seperti marah geram putus cinta..
ha??
putus cinta???
yup aku tau member2 aku pon dah naik muak aku
asyik cakap
rindu jack
 rindu jack..
yelah kita an dh clash...
so msty lah rndu...
ak asyik luah kan kat 
cipdo qidah dina miraaa
elak dia orang muntah HIJAU JEWP..
so dgan menulis blog..
aku boleh tulis
boleh sebut nama JACK SETIAP HARI:)

BLOG??
ERM harap blog kali nie kekal..
knapa PILIH NAMA CORAT CORET??
sebab maksud corat coret ue
macam catan seharian aku yang akan aku luah kan setiap hary..
ha??
setiap hary??
typo ak bukan nya rajin pon..
tengoklah..
hehhehehehehe:)

nie kawan kawan 
yang ada time ak menagis
dan ketawa



EEN,QIDA,DINA,CIPOD,



EEN,DINA,MIRAA,QIDA


nie lah kawan2 aku susah senag bersama
semoga persahabatn kami kekal abadi amin